2012.02.09.
15:11

Írta: Alice Page

Boldog Világvégét Mindenkinek!

 
 
2012, a maják már dörzsölgetnék a kezüket. Azonban az evolúció, a belső viszályok és a spanyolok közbenjárása nyomán mégsem dörzsölik. A szpotban látható szcenárió azonban az ő látomásukra, a 2012-es világvégére épít. A lámpák sárgán villognak, rémült állampolgárok javaikat autójukba halmozva éppen lelépni készülnek (node hova?), sőt, még a vadludak is a gyors távozás mellett döntöttek, életmódjuknak megfelelően jelen esetben is a kollektív cselekvést választva.
 

Nem így emberünk. Látszik rajta, hogy mindenre elszánt, ezt a már-már igénytelenségbe hajlóan szexi arcszőrzete is bizonyítja. (Clearly does not give a fuck, ha egy örök klasszikust szeretnék idézni.) Egykedvűen vezeti autóját egy kies vidékre, ahol komoly szakértelemről tesz tanúbizonyságot. Mármint a bárkaépítés területén. Hősünk ugyanis Noé Jr., aki a soron következő világvégére készül – a jól bevált faipari alapanyagok felhasználásával, de olyan technikai újítások bevetésével, mint pl. a fentebb említett matériából készült lemezjátszó és hangszórók. Nem kispályás az elkészült mű sem, azonban valami hiányzik… Ekkor ifjú Noé előkapja az AXE 2012-t (milyen fantáziadús neve van, figyeled?), kigombolja az ingét, ezzel felfedve az (utolsó) év legszebb férfi felsőtestét, majd teátrális mozdulattal magára fújja az illatanyagot, háttérben pedig már gyűlnek a viharfelhők. Rosszat sejtünk.

Kellemetlen érzéseinket a semmiből megjelenő két fenék oszlatja el. (Tényleg?) Mindenesetre a lányok mindenfelől párosával érkeznek, szőke szőkével, forrónadrágos forrónadrágossal. Szerencsére a bárkában mindnek akad hely. Klassz (lenne) ez az özönvizes analógia, jól épít rá a film – de a nők=állatok allegória nekem valahogy nem szállítja a katarzist a végén… Akkor már inkább a bűnös angyalok, kösszépen.

5 komment

Címkék: axe dezodor vilagvege

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr984084021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babette · http://admission.blog.hu 2012.02.09. 16:00:24

Ugyanez a bajom vele... megnézem, és előtör belőlem a mélyen elfojtott feminista, hogy nanana, nők=állatok? talán ezt nem kéne. De amúgy meg nyilván nem mi vagyunk a célcsoport, a férfiak meg valószínűleg jót röhögnek rajta, és picit sem sérti az önérzetüket :)

Alice Page 2012.02.09. 22:59:58

@Babette: ez így van! de erre feltenném a kérdést: mikor jönnek már rá, hogy egy csomó pasi dezodorját a legközelebbi nő hozzátartozója veszi meg?! én alapból AXE drukker lennék, mert a reklámok kreatívak, de ha ezt veszem alapul, akkor előbb veszem meg az Old Spice-t az idióta fehér lovas csávóval - mert az csak egy konyhát rak össze a két kezével, de sütit süt nekem benne és nem beterel, mint valami vágómarhát :)

Babette · http://admission.blog.hu 2012.02.10. 00:07:02

@Alice Page: így viszont összeállt a kép! az egyedülálló pasi AXE-ot használ, míg akinek a barátnője/felesége vásárol, az Old Spice-t! (holnaptól random pasik fürdőszobájában tesztelem az elméletem) :D

Alice Page 2012.02.10. 00:54:42

@Babette: végül is ezt ki is mondják a reklámokban is, mert itt az van, hogy húú világvége, addig is szedj össze minél több csajt, míg az idegesítő fickó arról érdeklődik, hogy szeretném-e, ha a pasimnak olyan illata lenne, mint neki (mintha ezt így tv-n keresztül el tudnám dönteni) - node, akkor tesztre fel, beszállok :D

Gabssy · http://www.medvebor.hu 2014.12.14. 12:18:15

No, és mi lett végül a teszt eredménye? :-)
süti beállítások módosítása