2012.12.27.
07:00

Írta: fuszulykavirág

Steve, a réngyilkos rén

Blogunk karácsonyi csodának megfelelő feltámadása hozott már magával szörnyen giccses, nyálas reklámot, kevésbé giccses, egészen hangulatos reklámot, de a karácsony egy nagyon fontos elemét eddig hanyagoltuk: az ajándékokat! Bárki bármit mond, én akkor is azt a részét szeretem az ünnepnek, amikor már nem kell több rokonhoz menni, letudtuk a kötelező köröket, és még el lehet tölteni egy-két napot a mézeskalács illatú otthonban, és naphosszat lehet játszani az új szerzeményekkel átszellemült gyerekekként. 

Ez a reklám pedig tökéletesen visszaadja ezeknek a napoknak a hangulatát. Ülsz a kanapén a rénszarvasos, villogó karácsonyfás pulcsidban, amit valószínűleg az anyóstól kaptál, melletted Steve, a rénszarvas haverod, és toljátok a karácsonyra vett/kapott legújabb videojátékot. Amiben történetesen rénszarvasokat gyilkoltok, és Steve éppen csak egy kicsit élvezi jobban, mint illene. A reklám épp kellő mértékben adagolja a humort, én személy szerint legalább hússzor megnéztem már, és még mindig hangosan kacagok rajta. De mégsem egy talajt vesztett baromság, sőt a maga nyakatekert módján igenis benne van az ünnepi hangulat, az a béke, amikor tényleg nem kell másra gondolnod, csak a rénszarvasok módszeres kiírtására. Én pedig Steve-et kérem ajándékba, köszönöm.  

Szólj hozzá!

Címkék: videojáték gyilkos rénszarvas

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr614971884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása