2013.01.28.
12:00

Írta: fuszulykavirág

Kezeket a szavazógombokra!

A szemfülesek észrevehették, hogy az eredetileg négy szerzővel indult blogunkon mostanában csak ketten tevékenykedünk, de ez mit sem változtatott a lelkesedésünkön! Olyannyira szeretjük ezt csinálni, hogy úgy döntöttünk, benevezünk a Bloggerina 2013 megmérettetésre, és lazán megmutatjuk, hogy mi vagyunk az ország legjobb női bloggerei. Khm. Vagy legalábbis ez a terv.

Éjszakába nyúló megbeszéléseken végül stratégiát is gyártottunk, és nem vagyunk irigyek, megosztjuk mindenkivel, hátha az ellenfelek is okulhatnak belőle. Alapvetően egy 2 lépcsős offenzívában gondolkodunk.

1. lépcső: A közönségszavazás ideje alatt ígéretekkel, fenyegetésekkel minél több embert rávenni a szavazásra. Komolyan, holnaptól jönnek majd a bizonyító erejű fotók arról, hogy kisállatokat áldozunk fel, ha nem szavaztok lelkesen. Aztán meghirdetjük majd a hozzon mindenki még egy klikkelőt! mozgalmat (azt hallottuk, működik), a szavazófülkék mellett pedig kiscicákat fogunk osztogatni, akiket mégsem áldoztunk fel. Csapataink összehangolt mozgósítása esetén úgy tervezzük, hogy lazán az első 50-be kerülünk, és a zsűri elé járulhat blogunk.

2. lépcső: A zsűri átgörgeti a blogunkat, lenyűgöződik, és nyerünk. Felesleges túlbonyolítani.

Az ismertetett stratégiából is jól látszik, hogy az első szakaszban a kedves olvasók kegyeire vagyunk bízva, szóval ha okoztunk már nektek kellemes pillanatokat az írásainkkal, akkor adjátok le ránk a voksotokat. Szerintünk van értelme megmutatni, hogy a bloggerinák nem csak sminkblogokat, gasztroblogokat, életmódblogokat, babablogokat és divatblogokat írnak, hanem alkalmanként megpróbálnak véleményformálókként is feltűnni a világhálón.

Egy dolog hiányzik már csak innen, a link, ahol meg kell cselekedni, amit megkövetel az ADmission: ide kell klikkolni érte (facebook bejelentkezés szükséges, de nem posztol semmit a nevedben). 

A szavazatokért cserébe pedig mutatok a bloggerinák kedvére való Ballantines reklámot.

Ballantines.jpg

1 komment

Címkék: bloggerina2013

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr815047922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása