2013.01.31.
15:30

Írta: fuszulykavirág

Anyád csókolgasson a reptéren!

Akár egy rágalom is lehetne ez a cím, pedig nem az, csak a Zovirax legújabb reklámja. 

A történet szerint a lelkes mama a repülőtéren nem tud előre jutni egyetlen fiacskájához, hogy búcsúcsókot lehelhessen annak orcájára, így más megoldás nem lévén, lekapja az első keze ügyébe kerülő férfiembert, és idegesen elkezd integetni, hogy adja tovább a puszikát, egész előre a kisfiúhoz. A reptéri tömeg nagyon együttműködő, mindenki lelkesen csókolgat mindenkit, míg nem megérkezik a bonyodalom! Már az utolsó embernél tartunk, a jónőnél, aki bizony megtagadja az anyai csók továbbítását! Olyan gyenge kifogással jön mint egy herpesz, de nincs mit tenni, megmakacsolja magát a leányzó, és nincs puszi. 

A kibékíthetetlen ellentéteket végül a Zovirax oldja fel, kislány felragasztja, és az eddig se látszó herpesze alig pár nap alatt el is múlik, és lelkesen puszilgatja a fiút a reptéren - mert még pár nap múlva is ott vannak mindketten. A mama közben megunhatta a várakozást, és hazament. 

Ebből a fél perces szörnyűségből éppen elég annyit megjegyezni, hogy mostantól lehet azzal szidni egymást, hogy "Anyád csókolgasson a reptéren!". Köszönjük Zovirax!

Szólj hozzá!

Címkék: herpesz zovirax

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr865055030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása