2012.04.08.
12:00

Írta: fuszulykavirág

Húsvéti válogatás

Húsvét egy újabb remek alkalom arra, hogy rengeteg dolgot vegyünk meg, amit egyébként eszünkbe se jutna. De ugye hagyomány, meg szokás, így hát mindenki feltankol sonkából, csokitojásból, nyusziból. A reklámozók is külön figyelmet fordítanak erre az időszakra, és legalább néhány évente mindenki megpróbál kijönni valami húsvét-témájú kampánnyal. 

Aki mondjuk csokit árul, annak nincs nehéz dolga, elég ha emlékezteti a kedves vásárlót, hogy hello, húsvét, csoki, be kéne vásárolni. Az M&M's mókás húsvétja tavaly árasztotta el a tévéket, a Cadbury öngyilkos csokitojása egy kicsit régebbi, de nálam még mindig nagy kedvenc. Csak azt magyarázná meg végre valaki, hogy miért vetkőzik le mindig az a tojás mielőtt meghalna...

A következő Walmart reklám a nagybevásárlás megfelelő helyen történő elvégzésére buzdít, de szerethető és vicces formában. 

Néha úgy tűnhet, mintha a Húsvétból egy második Karácsonyt próbálnának meg generálni, ennek ékes példája a Provident reklámja, amiért legalább 3 év hüvelygombára ítélném a készítőt.

A végére pedig egy szinte már retronak számító darab a Coca-Colatól. Azt észrevettük, hogy azóta a Coca-Cola szinte teljesen kivonult a Húsvét bizniszből, és már csak a Karácsonyra koncentrál? Diszkriminálja a nyuszikat!

Szólj hozzá!

Címkék: hitel coca cola cadbury provident walmart m&ms

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr824371165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása