2012.01.23.
07:00

Írta: fuszulykavirág

A VW sötét oldala - újratöltve

Biztos vagyok benne, hogy mindenki emlékszik még a tavalyi év egyik legjobb reklámjára, amit a Volkswagen készített a Super Bowlra. Igazán mesteri darab, erről mi sem árulkodik jobban, mint az 50 milliós youtube nézettség, meg az Arany Oroszlán, ami Cannesban járt a filmnek. Ha az éhes disznók makkal, akkor a reklámkészítők biztosan Darth Vaderes kisfiús VW reklámokkal álmodnak. Az ismétlés (és szórakozás) kedvéért álljon itt a film is:

Ha pedig valami működik, akkor attól nehéz megválni. Így aztán a Volkswagen kreatívjai is maradtak a jól bevált Star Wars receptnél, a gyereket kutyára cserélték, és az idei Super Bowlra is készülnek valamivel. A részletek még hiányoznak, de a honlapjuk azt ígéri, január 27-én minden kiderül (érdemes átkattintani). De hogy addig se maradjunk jóság nélkül, egy teaserrel fokozzák tovább a kíváncsiságunkat, és azt ígérik, hogy minden értelmet nyer majd.

 

1 komment

Címkék: volkswagen super bowl

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr903695604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alice Page 2012.01.24. 14:16:55

mekkora mar, hogy egy *reklamhoz* keszitenek *teasert* es meg az is egy perces?alig varom, hogy lassam, mit dobtak ossze nekunk :)
süti beállítások módosítása