2012.01.30.
07:00

Írta: Alice Page

Vissza önmagadhoz

 

 

Végtére is mind evezünk. Ki így ki úgy, ki erre, ki arra. Aztán néha – vagy gyakran – a korábban békés tengerünket felkavarja valami és a hullámok a fejünk fölé csapnak. A szél tépi a hajunkat és az evezők is kicsúsznak a kezünkből… Hogyan tudjuk ilyenkor víz felett tartani magunkat, és partra vezetni kis hajónkat?

A Twinings ebben a nagyon szép metaforában mutatja be a mindennapok vívódásait, méghozzá a megszokottól eltérő stílusban: rajzzal. A megoldás roppant szofisztikált, méltó a márkához. Ahogyan az is, amit kifejezetten szeretek az igazán nagyok szpotjaiban: szórakoztató, művészi videót élvezhetek anélkül, hogy végig egy logót kellene bámulnom, vagy béna ajánlatokat kellene hallgatnom.

A háttérben mindeközben a brit Charlene Soraia őszinte hangján a Wherever You Will Go szól – ha eddig nem hittem el, hogy ha gondom van, majd hat galamb felkap és csendesebb vizek felé repít, hogy utána hallá változva a habok közé merüljön, akkor ezután biztosan el fogom. Aki pedig teázik, az tudja, hogy egy csészével a kezünkben leülni, és picit ellazulni pontosan ilyen érzés, még akkor is, ha kint tombol a vihar.

Számomra abszolút telitalálat ez a reklám – megfelelő hangon szól a mai világunk mai emberéhez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rajzfilm tea Twinings

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr563972506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása