2012.02.27.
11:28

Írta: Ingénue

A gyerekek Kinder Supriset vennének

 

 

Ez az egyik kedvenc reklámom. Fél perc alatt csábítja el a szülőt, hogy Kinder tojást vegyen a gyermekének. Nem tagadom, rajongásomnak nem csupán szakmai okai vannak. A mai napig ugyanolyan izgatottan bontom ki a csokitojást, mint gyerekkoromban. És ha már kibontottam a tojást, a csoki is elfogy. :)

Ez a néhány másodperc nagyon ötletesen és aranyosan mutatja be, milyenek a gyerekek. Egy egyszerű tojás forma a képzelet végtelen tárházát nyitja meg bennük. A gyermekek fantáziája rendkívül gazdag. Fejlődésük során szükségük van arra, hogy szabadon engedhessék fantáziájukat, és ebben a játékoknak nagy szerepük van. A Ferrero vállalat margetingesei ezt remekül tudták átültetni a reklámfilmbe azzal, hogy minden gyermek az általa vágyott játékot látja a tojásban. A hab a tortán a humor a reklám végén, ami egy nagyon édes kislány szájából hangzik el. Annak is ellágyítja a szívét, aki eddig csak furcsán nézett a televíziójára a reklám alatt.

Annak ellenére, hogy gyermekeknek szóló játékról van szó, ez a reklám teljes mértékben a szülőnek szól. Azt üzeni, hogy a Kinder tojás a tökéletes ajándék, ha gyermekünknek kedveskedni szeretnénk.  Hiszen ez a végtelenül egyszerű tárgy kielégíti a gyermek kíváncsiságát, a csokoládé szeretetét és az ajándékozás örömét.   

A Kinder Surprise 1972 óta okoz örömet az embereknek, de a küldetését ebben a reklámban tudta a legjobban kifejezni. Kívánom, hogy még sok-sok gyermeknek és felnőttnek okozzon néhány szép pillanatot a Kinder Meglepetés.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kinder

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr214213939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása