2012.03.08.
07:00

Írta: Alice Page

Csoki és virág helyett ...

... itt a Dolce and Gabbana új illata férfiaknak, és egy poszt Nektek – mindezt Nőnapra!

Sport. Sokunk számára olyan fontos, mint a levegő. Magányosan vagy csoportosan, kezdő vagy haladó szinten, izzadósan vagy lazán – de mindenképpen értünk. Azért, hogy egészek maradjunk, test-lélek-miegyéb.

Amellett, hogy a kamerába néha cinkosan kikacsintó modellfiú gyönyörű, és simán megszavaznám magamnak, azért mélyebb jelentést is megláthatunk a kockás hasfal mögött – már ha el akarunk (és el is tudunk) vonatkoztatni az önmagában jutalom-értékű vizuális élménytől. A videó szereplője igazi sportoló – megérkezve azonnal bemelegítéssel kezd, sugárzik róla a sport iránti alázat. Edzés közben végig felfelé tekint, mintha onnan várná a megerősítést – ilyennek képzelnénk az ókori atlétákat, akik a babérkoszorúért küzdenek az arénában. És ha már aréna: a szpot végén madártávlatra váltunk és feltárul előttünk a sport örök temploma, ahol a csodálatos napsütésben, kék ég alatt edzett hősünk elégedetten pihenheti ki a fáradalmakat, szinte egybeforrva az őt körülvevő univerzummal. Ezt a magasztos érzést adhatja a sport mindnyájunknak, kortól, nemtől, évszaktól függetlenül.

Hölgyeim: ha a mai edzés ki is marad, a videó ismétlésre állítása jelentősen növelheti a boldogság-érzetet! Tesztelve. Brrrrrr…

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sport d&g dolce and gabbana

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr764287770

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása