2012.03.12.
07:00

Írta: Ingénue

Jobb vagyok nálad!

 

Érdekes módját választotta a Vodafone, hogy bebizonyítsa nekünk, ő a legjobb mobilinternet szolgáltató. Vettek egy modellt, beültették egy rally autóba bekötött szemmel. Majd miután elkezdtek száguldani, ráeszmélt a csaj, hogy ő a navigátor. Hoppá! Rögtön a mélyvízbe, ugye? De még szerencse, hogy a csajnál volt egy nagyképű telefon, ami nem mellesleg Vodafonos, így még éppen az utolsó másodpercben, az egyetlen kanyar előtt be tudta kiabálni (a pilótára hozva a frászt), hogy élesen balra. Nem tudom, észrevettétek-e, hogy közben elmellőztek egy magenta illetve egy pannonkék színű autót...

Na, itt a lényeg! Kell valakinek magyarázni, hogy mit jelképez a reklámban a magenta vagy a kék színű autó? Hm... a kis huncut! Etikus ez? Vagy semmi baj nincs azzal, ha egy szolgáltató a versenytársához képest jobbnak mutatja be magát a reklámban?

Kicsiny kis országunkban határozottan elutasítják, nem szeretik az összehasonlító reklámokat (emlékszünk még a "hagyományos mosószerre"? talán ez hagyott mély nyomokat bennünk :D ). Pedig ha elegánsan csinálja az ember, sok fogyasztó megnyerhető ily módon. Elegáns az, ha adott piacon a mezőny tagjai a piacvezetőhöz hasonlítják magukat. Nem pedig fordítva. 

Ezek alapján rátok bízom a Vodafone reklám véleményezését...

Íme néhány módja annak, hogyan lehet elegánsan a másikhoz mérni termékünket. Fogyasszátok szeretettel! :)

 


 

 

1 komment

Címkék: vodafone

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr84310610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alice Page 2012.03.28. 12:01:14

ennyi idő kellett hozzá, hogy a szabad hirdetés korában Magyarországon első ízben, bírósági ítélettel tiltsanak be egy reklámot (vagy legalábbis a jelenleg futó formátumban...) www.kreativ.hu/reklam/cikk/betiltottak_a_vodafone_reklamjat
süti beállítások módosítása