2011.12.29.
07:00

Írta: fuszulykavirág

Reklám pasiknak felsőfokon

Valamiért igen gyakoriak nálunk az autóreklámok, pedig ez tényleg nem szándékos. Valószínűleg az állhat a jelenség hátterében, hogy mosóporról nehezebb jó reklámot csinálni, mint autóról. Vagy számítógépes játékról. 

Bevallom, a most bemutatott reklám teljes megértéséhez az öcsémet kellett segítségül hívnom, de ez nem a reklám minősítése, csupán én vagyok szinte teljesen inkompetens a témában. Merthogy ez a film egyszerre hirdeti a Jeep Wranglert és a Call of Duty: Modern Warfare 3-at. 

Szép példa ez a reklám arra, hogyan lehet különböző termékeket együtt hirdetni, az pedig gondolom nyilvánvaló, hogy mennyire kényezteti a célcsoportot ez a film: kütyük, fegyverek, autók, robbanások. Az pedig már végképp csak hab a tortán, hogy karácsony előtt egy hónappal jött ki a reklám (és a játék), szóval nagy összegben mernék fogadni rá, hogy sok karácsonyfa alatt volt idén CoD:MW3. (Jeep azért valószínűleg kevesebb.)

Ps: Azt kiszúrta valaki, hogy Budapesten forgatták a filmet? Nem igazán észrevehető, de azért na. 

Szólj hozzá!

Címkék: jeep wrangler cod:mw3

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr633503131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása