Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012.02.23.
07:00

Írta: Alice Page

Hárman az ágyban, avagy támad a Gestalt

A Velveten találtam ezt a videót, a hozzá tartozó cikkel együtt. A címben ott figyel a gruppenszex, mint a minden hím figyelmét bevonzó szezámtárulj, tovább olvasva azonban a kezdeti nagy hév családias, hármas pettinggé szelídül. Megállapítják, hogy a pirulós érzékiség helyett valódi szexszel operáltak a kreatívok, és hogy bár nincsen nyílt pucérkodás, azért akad bőven inger a videóban. Node ennek ellenére azért milyen hatékonyan mutatják be a termékeket.

Az állítások közül kizárólag az utolsó tagmondattal tudok azonosulni… Valóban hatékony a reklám – megmutatja, hogyan válhatok szexistennővé az Agent Provocateur termékeit viselve – szexistennő alatt pedig nem a szempilla-rebegtető Calzedonia-csontvázakat értem, hanem az olyan csajokat, akiket még a többi nő is megkíván. Innentől kezdve azonban szerintem a cikk téved. A hatás nem a fentebb felsoroltak ellenére történik, hanem éppen azért! Ha meztelen testeket és szexelő színészeket látnánk, azt a művet pornófilmnek neveznénk. Ebben a szpotban nem látunk semmit. Illetve csak azt, amit akarunk. Így működik a Gestalt: a rendelkezésre álló elemekből a motivációink alapján összerakjuk a mintát – azaz elképzeljük a szexet. Simán lehetne, hogy a takaró alatt éppen egy vad backgammon vagy go játszma zajlik, csak éppen kevéssé valószínű, hiszen a fent említett játékokat nem feltétlenül ilyen körülmények között űzik. A sejtetés tehát beválik. (Na jó, azért a végén a melltartók ledobása is segít a gyengébb fantáziájúaknak.)

Remek megoldás, és bár a Velvet szerint „provokáló”, szerintem viszont csak annak az, aki kifejezetten fel akar háborodni. Én inkább szexisnek és igényesnek látom. Ti?

Szólj hozzá!

Címkék: szex fehérnemű agent provocateur

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr324098193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása