2013.01.03.
07:00

Írta: fuszulykavirág

Fütyülőst szilveszterre is!

Igaz, túl vagyunk már a szilveszteren egy-két nappal, de még bőven benne vagyunk az utó-szilveszteri mulatságok szezonjában. A következő reklámot 31-én vettem észre a tévében, és meggyőződésem volt, hogy ez erre az alkalomra készült, és magam is meglepődtem, mikor megtaláltam, hogy ez már egy jó féléves darab. 

Időnként saját magunknak is szemet szúr, hogy meglehetősen sok alkoholos termék reklámjával foglalkozunk itt a blogon, de ennek egészen prózai oka van: ezek olyan termékek, amiknek lehet érdekes, különleges reklámokat csinálni. Egy mosópor vagy egy pelenka reklám nem sokat játszhat. Meg kell venni, akár akarod, akár nem, és leginkább csak a termék előnyeit lehet elmondani. Nem leszel attól más ember, ha a gyereked fenekére csak adott márkájú pelust ragasztasz. Ellenben az alkohol reklámok már sokkal inkább rámozdulhatnak az életérzésekre, megpróbálhatják valamilyen vágyott tulajdonsággal felruházni a fogyasztókat. Na ennyi volt a magyarázkodás azért, hogy már megint pia van a blogon.

A Fütyülős most éppen csak annyit akar elmondani magáról, hogy ha ő megjelenik, akkor felpörög a buli. Fények gyúlnak, zene dübörög fel, és indul a tánc meg a jókedv. Ezzel még nem is mond nagyot a Zwack, hiszen ezt a legtöbb pálinka garantálni tudja. Még ha nem is friss a reklám, szilveszter előtt újra elővenni persze teljesen helyénvaló. Szerintem egészen korrekt kis filmecske ez, nem egy kiemelkedő darab, de egynek éppen megteszi, és nem ígér olyat, amit ne tudna teljesíteni. Boldog új évet nektek is!

Szólj hozzá!

Címkék: pálinka fütyülős

A bejegyzés trackback címe:

https://admission.blog.hu/api/trackback/id/tr974989883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása